Filosofi

God design och ett genomtänkt samspel mellan form och funktion. En vacker yta med ett välanpassat innehåll. Tillverkat för hand av oss i Tånga i Sverige.

Fabriken

Sedan 2011 har vi varit lyckligt lottade att ha en fullt utrustad snickerifabrik med gott om utrymme. Fabriken ligger i Tånga By intill Rögle i norra delen av Helsingborgs kommun. Här har drivits snickeri sedan 40-talet med inriktning på dörrar, fönster och trappor.

Nu är vi två hängivna möbelsnickare som ägnar betydligt mer än 8 timmar om dagen att förverkliga såväl våra egna, som våra kunders drömmar om design och funktion.

Du finner oss på Rönhultsvägen 26 Tånga, 262 94 Ängelholm
(20 km norr om Helsingborg eller 7 km söder om Ängelholm intill väg 112 mot Höganäs).

Du är alltid välkommen att besöka oss, se på våra produkter och få en kopp kaffe.

Hantverket

Välkommen till Artdust i Tånga att hälsa på: Välj bland våra produkter som du hittar här på hemsidan, eller gör design av dina egna drömmar. Vi tillverkar högklassiga möbler och inredning precis som du vill ha det. Walk in closet, matsalsbord, förvaringsskåp, inbyggd bokhylla eller någon annan möbel du längtar efter. Tveka inte att spänna bågen och få något unikt som du själv är delaktig i. Låt oss hjälpa dig att skapa en extra personlig touch till ditt hem eller ditt kontor. För oss är kvalitet och originalitet självklara ledord.

Vi arbetar främst i trä, men provar aven andra material och kombinationer av material.