Perzona

Perzona skärmvägg består av fria moduler av lister i ek med fyllning av 4 mm ekfanerad MDF, eller glas. Modulerna sätts enkelt ihop med sina integrerade gångjärn utan verktyg. Varje del kan vinklas i 30 grader och en speciallist tillåter 90 grader. För att få stabilitet behövs minst 4 moduler eller en extra stödfot.

 

Mått och steg

 

Ek-modul:    155 x 35 cm

Ek-modul:    155 x 25 cm

Glas-modul: 155 x 25 cm

90-list:          155 x 4 x 2 cm

Stödfot:        20 x 3 x 2 cm

Ekmoduler kan fås i valfri nyans. Glasmoduler kan vara klarglas, spegelglas eller frostat.

 

 

 

 

Historia

Vid invigningen av H99 i Helsingborg, med ett 10-tal bostadshus nere vid gamla tågfärjehamnen, kläcktes idén för första gången. Här byggde man på första parkett med relativt tätt mellan husen och många fall med fönster från golv till tak. Inte bara i vardagsrum med
utsikt utan också i hallar och kök. Att gå förbi ute på strandpromenaden, sitta på en restaurang eller för den delen bo mittemot gav garanterat en fullständigt genomlyst bild av hur familjen Hansson hade det. Jag rös vid tanken!

Det fanns inget flexibelt system för elegant avskärmning av insyn utifrån genom heltäckande panoramafönster. Alla skärmväggar var byggda för kontor.  Och ingen passade för att bara kunna skärma av middagsgästerna från kaoset på diskbänken eller från grannen.

 

 

Pris

Tillverkas på beställning.
Pris efter överenskommelse och måttbestämning

 

 

Kontakt >

Dela produkt: