T42 Brickbord

Alla 4 hjul sitter där dom ska och gummit ser till att bordet rullar lätt och inte ger några märken. Den övre brickan tar man med sig till köket och fyller på med alla läckerheter, medan den undre kan rymma både det ena och det andra. Eller varför inte använda det som soffbord med plats för både böcker, tidningar och fjärrkontroller. Formpressade brickor med vit melamin. Ben och kryss i solid vitoljad ask.

Historia: Idéerna till verkstan kommer ofta utifrån. Min svåger Anders behövde ett rullande litet brickbord till sin sommarstuga på västkusten. Och jag fick fria händer. Min idé av brickbord är ju att brickan ska kunna lyftas av och lastas på med alla handa godsaker i köket och sedan bäras in och placeras på sin plats. Så nu står T42 i min sommarstuga och jag får göra en enklare variant till Anders. Men den blev ju så fantastiskt vacker så jag beslöt att låta den få ett eget liv i min kollektion.

Mått och steg:

Höjd:             55 cm

Diameter:     65 cm

Design: Richard Larsson

Pris: 4995:- 

Historia: Idéerna till verkstan kommer ofta utifrån. Min svåger Anders behövde ett rullande litet brickbord till sin sommarstuga på västkusten. Och jag fick fria händer. Min idé av brickbord är ju att brickan ska kunna lyftas av och lastas på med alla handa godsaker i köket och sedan bäras in och placeras på sin plats. Så nu står T42 i min sommarstuga och jag får göra en enklare variant till Anders. Men den blev ju så fantastiskt vacker så jag beslöt att låta den få ett eget liv i min kollektion.

Mått och steg:

Höjd:             55 cm

Diameter:     65 cm

 

Design: Richard Larsson

 

Pris: 4995:- 

 

 

Dela produkt:

  • Categories:
  • Dela produkt: